Misija „ŽarVel“ vet-pet centra je pružiti najviši standard veterinarske nege kako bi osigurao dug i sretan život vašeg četveronožnog prijatelja, pored vrhunske nege tu je i raznovrstan izbor opreme, kozmetike i hrane baš za tvog ljubimca.

Naša ponuda hrane obuhvata širok spektar brendova koji zadovoljavaju različite prehrambene potrebe i ukuse.

Od udobnih kreveta, nosiljki i igračaka, do sigurnosnih pojaseva i ogrlica kod nas možete pronaći sve što vaš ljubimac treba kako bi se osećao sigurno i voljeno.

Za mačke koje vole istraživati i igrati se, nudimo bogat asortiman igračaka koje će održati vašeg ljubimca zabavnim i mentalno stimuliranim.

Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju da pruže savete o pravilnoj ishrani i odabiru opreme koja najbolje odgovara vašem ljubimcu. Razumemo da svaki ljubimac ima jedinstvene potrebe i rado ćemo vam pomoći pronaći savršeno rešenje.

Uz „ŽarVel“ vet-pet centar, vaš ljubimac će uživati u najkvalitetnijoj hrani i opremi koja mu je potrebna za srećan i ispunjen život. Posetite nas već danas na adresi Glavna 15 u Bečeju i pronađite sve što vaša srećna šapica zaslužuje!

Pratite nas na Instagram i Facebook stranici gde možete i ispratiti aktuelne popuste i videti celokupnu ponudu našeg asortimana.

Zajedno ćemo graditi dug i srećan život za vašeg vernog prijatelja.

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име