Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U okviru Centra za socijalni rad Bečej započeta je realizacija projekta „Pružanje psihološke pomoći i podrške osobama u krizi zbog posledica pandemije izazvane virusom kovid – 19“. Projekat je podržao Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova.

Projekat je osmišljen kao proširenje postojeće usluge Savetovalište za brak i porodicu, tako što će se pomoć i podrška zbog posledica kovid pandemije pružati za građane svakog utorka i četvrtka od 16 do 19 časova. Usluge Savetovališta se zakazuju unapred na broj telefona 063/101 66 88. Postoji mogućnost anonimnog savetovanja putem SMS poruka, putem aplikacije Viber (isti broj telefona), kao i internet savetovanje (putem sajta Centra za socijalni rad Bečej http://csrbecej.org/).

Usluge Savetovanja pružaju dva licencirana psihologa, zaposlena u Centru za socijalni rad Bečej, sa dugogodišnjim iskustvom pružanja pomoći i podrške osobama u krizi, kao i na osnovu širokog spektra intervencija pruženih građanima za vreme i nakon pandemije.

U Savetovalište se mogu javiti sve osobe koje prepoznaju da trpe neki vid psiholoških posledica pandemije: izloženost izolaciji, strahove, narušeno poverenje, samoća, iscrpljenost, pojačan stres, nedostatak socijalnih kontakata, gubitak radnog mesta, depresija i drugo.

Sve usluge Savetovališta su besplatne.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 069/166-01-41.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име