Slobodan Zlokolica izabran je za predsednika Opštinskog odbora Demokratske stranke u Bečeju. Pored izbora za prvog čoveka stranke, odabrani su i ostali članovi rukovodstva ove političke organizacije.

Poslanik u Skupštini Vojvodine i šef odborničke grupe u lokalnom parlamentu Slobodan Zlokolica novi je predsednik Opštinskog odbora Demokratske stranke u Bečeju, odlučeno je na izborima u subotu 15. juna.

Na konstitutivnoj sednici, u ponedeljak 17. juna, za potpredsednike su izabrani Miloš Konjević i Ferenc Berček, a u OO su koptirani Siniša Bajšanski, Zvonimir Stankov i Siniša Džakulin. U glavno telo DS-a u lokalu ulaze i članovi prema funkciji (predsednici Izvršnog odbora, Foruma žena, Mesnih odbora…).

Stalni sastav Opštinski odbor u naredne dve godine činiće: Miloš Konjević, Ferenc Berček, Erna Kiš Čisar, Goran Strajnić, Dušan Jovanović, Maja Radovanov, Laslo Balaž, Tamara Ružičić, Laslo Vince, Melinda Erdeg, Budislav Medurić, Jasmina Kovačević, Sanja Vukas, Rade Vasin, Natalija Fabijan i Dobrila Đin.

– Prvenstveni cilj novog rukovodstva DS-a u Bečeju biće vraćanje poverenja u ovu stranku, naveo je Zlokolica, novi predsednik bečejskih demokrata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име