Pozorište Bečej: Arhiva
Pozorište Bečej: Arhiva

Trideset godina pošto je uništena druga Zvezda smrti Luk Skajvoker je nestao. Traže ga i sile Galaktičkog carstva i Otpor, koji predvodi Lukova sestra Leja. Pilot Otpora Po Demron dolazi do mape koja će ga odvesti do Luka, ali biva zarobljen. Njegov droid BB-8 ipak uspeva da pobegne sa mapom.

Potraga počinje, a uskoro joj se priključuju Han Solo i Čubaka. Kroz Solovu priču saznajemo kako je Luk pokušao da obnovi red Džedaja, kako je prešao na Mračnu stranu i uništio sve što je stvorio, kako se oseća odgovornim za to i zašto je u dobrovoljnom izgnanstvu.

Tako izgleda inicijalni zaplet najiščekivanijeg filma godine „Zvezdani Ratovi – epizoda 7: Buđenje sile”. Film je za samo nedelju dana u bioskopima zaradio 689.4 miliona dolara, što je apsolutni rekord u istoriji kinematografije. Film traje 135 minuta. Igraju: Harison Ford, Mark Hamil, Keri Fišer, Adam Drajver, Maks Fon Sidov. Režiser je Džej Džej Abrams (Nemoguća misija, Kloverfild, Zvezdane staze).

Projekcije u Gradskom pozorištu Bečej su u subotu i nedelju (26. i 27. decembar) u 14.30, 17.30 i 20.30. Ulaznica košta 300 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име