Sa gostima novog izdanja emisije „Objektivno“ kajakašima Markom Tomićevićem i Markom Novakovićem razgovarali smo uoči povratka sa Svetskog prvenstva u Češkim Račicama.

Sa našim sagornicima smo sumirali utiske sa svetskog takmičenja, govorili smo o planovima u bližoj budućnosti, ali i o Olimpijskim igrama u Tokiju.

Olimpijski vicešampion Marko Tomićević, osvajač zlatne medalje u disciplini k2 – 1.000 metara, sa partnerom Milenkom Zorićem, nije se nadao takvom uspehu, dok je Marko Novaković bronzanu medalju, u disciplini k2 – 200 metara, sa Nebojšom Grujićem, dodao već bogatoj kolekciji osvojenih medalja.

O svemu što dva trofejna kajakaša iz Bečeja čeka do narednih Olimpijskih igara, o uzorima, ali i perspektivi srpskog kajaka, te međusobnoj podršci i prijateljstvu, saznajte u novom izdanju emisije „Objektivno“.

Pogledajte celu emisiju.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име