Na repertoaru Gradskog pozorišta Bečej predstojećeg vikenda, odnosno do petka do nedelju, jesu projekcije novih filmova.

Prvo će u petak 1. februara od 16 sati biti prikazan „Aladin i leteći ćilim“ (3D, sinhronizovano), te od 18 i 20 sati „Taksi bluz“.

Na programu vikend bioskopa u subotu 2. februara od 16 sati je „Povratak Meri Popins“, a od 18.30 i 20.30 ponovo „Taksi bluz“, koji je na reportoaru i u nedelju 3. februara, u čak tri termina – u 16, 18 i 20 sati.

Cena ulaznice za pojedinačnu projekciju je 250 dinara.

Od 4. do 7. februara Ciklus savremenog italijanskog filma

Pored novih popularnih filmskih ostvarenja, u okviru februarskog programa Gradskog pozorišta, od 4. do 7. februara, u saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu u Beogradu biće organizovan Ciklus savremenog italijanskog filma. Filmovi su titlovani na srpski jezik. Sve projekcije počinju od 20 sati, a ulaz je besplatan.

Od ponedeljka do četvrtka, na repertoaru su, navedenim redosledom, sledeći filmovi: „Opušteno“, u režiji Frančeska Brunija, potom „Lepi ljudi“, sa potpisom režisera Ivana de Matea, pa „Ljudi od zlata“ Pupija Avatija, dok se ciklus završava ostvarenjem Paola Benvenutija „Pučini i devojka“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име