Slavoljub Dabižljević
Slavoljub Dabižljević
Voša pravi konkurentan tim za narednu sezonu, preostalo još 14 dana do početka sezone 2023/2024
Slavoljub Dabižljević se pridružio svom bratu Lazaru u FK Vojvodina iz Bačkog Gradišta i predstavljen je kao veliko pojačanje. Dolazi iz OFK Bečej, gde je nastupao u prethodnoj sezoni. Igra na poziciji zadnjeg veznog i ima ulogu kreatora igre. Lazar i Slavoljub su u 2020. godini prvi put zajedno bili u Vojvodini.
-Prihvatio sam poziv rukovodstva kluba i počeo sa treninzima. Drago mi je što nas na svakom treningu ima oko 20, pa je treneru lako da napravi dobar trening. Trenutno smo završili kondicioni deo priprema, gde smo odigrali dve utakmice. Sada se pripremamo za naredne dve utakmice koje igramo ovog vikenda i radimo na taktičkom delu. Radio sam sa Lazarom prethodne sezone u Bečeju i bili smo jako uspešni u prvom delu sezonu. Verujem da ćemo takav uspeh preneti i ovde u Gradište, izjavio je Slavoljub Dabižljević.
Ne krije zadovoljstvo ni trener Lazar, zbog dolaska brata u tim.
-Slavoljub je odličan igrač i predstavlja veliko pojačanje za naš klub i za tim, može da pokrije više pozicija u veznom redu, a i godinama je igrao sa Koraćem, Dražićem i Pelengićem, pa verujem da će se odlično uklopiti. Takođe u klubu će biti dodatnih pojačanja, o čemu ćete biti obavešteni uskoro. Za sada mogu da kažem da sam jako zadovoljan kako momci rade i treniraju. Ukoliko to prenesemo i na teren za vreme utakmice, ne sumnjam da ćemo ostvariti cilj, a to je da budemo među prvih pet ekipa u ligi, rekao je Lazar Dabižljević.
Lazar Dabižljević
Lazar Dabižljević
Ovog vikenda na stadionu u Bačkom Gradištu na programu je 14. Trofej Bačkog Gradišta 2023. koji tradicionalno okuplja četiri ekipe i turnirskog je tipa.
Prvog dana (29.07.2023.) igraju se dve utakmice:
16.30 FK Obilić Zmajevo – FK Mladost Bački Jarak
18.30 FK Vojvodina – FK TSK Temerin
Drugog dana (30.07.2023.) su na programu isto dve utakmice:
16.30 poraženi iz prvog dana igraju za 3. mesto
18.30 pobednici iz prvog dana igraju za prvo mesto
Prošlogodišnji pobednik je ekipa Mladost iz Bačkog Jarka, koja ove godine brani trofej.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име