Voša startovala sa pripremnim utakmicama i spremno dočekuje sezonu 2023/2024

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Petar Puača iz Novog Sada rezultatom 4:2.

Interesantno je napomenuti da su golove za Vojvodinu postigla četiri Gradištanca. Mrežu je načeo Velibor Novaković. Drugi pogodak postigao je Dimitrije Ilić, treći je delo Ilije Erdeljana sa bele tačke, a poslednji gol je postigao Nikola Novaković.

U klubu je imenovan novi sekretar, a to je dosadašnji potpredsednik Siniša Stepanović, koji je za naš portal dao izjavu nakon utakmice.

Novi sekretar - Siniša Stepanović
Novi sekretar – Siniša Stepanović

-Raduje nas pobeda u prvoj pripremnoj utakmici, a još više što su golove realizovali naši momci iz sela. Trener Dabižljević je imao 22 igrača na raspolaganju koji su podelili minutažu po poluvremenu. Istina je da su u drugom poluvremenu gosti zapretili i postigli dva gola i time smanjili rezultat. Zasluge zbog toga što Voša nije primila više golova zaslužuju golmani Žika Kozarski i Rajko Erdeljan, koji su svojim odbranama u drugom poluvremenu sačuvali mrežu Voše, rekao je Siniša Stepanović, sekretar kluba.

-Rajko Erdeljan je dete našeg kluba, ima svega 15 godina i ovo mu je prva seniorska utakmica u kojoj je dobio šansu da brani. Priključen je prvom timu u januaru 2023. godine i od tada vredno radi i trenira sa prvim timom i danas je pokazao da Voša ne treba da brine za budućnost kluba kada je u pitanju pozicija golmana. Napomenuo bih još da će Rajko imati prava da brani za prvi tim tek sledeće godine kad napuni 16 godina, izjavio je Slobodan Backović, trener golmana.

Predsednik Stojan Stojanović i mladi golman Rajko Erdeljan
Predsednik Stojan Stojanović i mladi golman Rajko Erdeljan

Utakmica je protekla u znaku braće Novaković, Velibora i Nikole.

-Ovo je prvi put da su na istoj utakmici postigli gol. Iako je prijateljska utakmica, protivnici su pružali dobar otpor, ali se vidi razlika u kvalitetu. Naši momci vredno rade sa trenerom Dabižljevićem, koji potencira napadački fudbal i presing igru, koja je danas donela rezultat. Odigraćemo još 5 utakmica do početka prvenstva i dotle ćemo sklopiti mozaik tima koji će nas predstavljati u narednoj sezoni, ističe predsednik kluba Stojanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име