Aleksandra Radić je najbolja sportistkinja opštine Bečej za 2021. godinu, a među uspehe sada ubraja i osvojeno mesto u top 101 najprestižnijeg plesnog takmičenja! 

Tokom 2021. godine nisu organizovana Evropska i Svetska plesna takmičenja zbog pandemije Covid virusa. Ipak, po prvi put je organizovano online takmičenje na kojem je učestvovalo 3.000 takmičara iz celog sveta. Takmičari su snimali svoje nastupe i slali snimke svojim Nacionalnim plesnim savezima koji su iste pregledali i najbolje poslali Svetskoj plesnoj organizaciji IDO.

Putem online takmičenja koja su se odvijala preko 37 livestream-ova, u trajanju od 21.05-10.07.2021. sudije su ocenjivale sve nastupe, podeljene u tri grupe – Couple Dance, Performing Arts i Street dance. Svi su se takmičili jedni protiv drugih bez obzira na pol.

Aleksandra Radić je u rundi 3, koja je predstavljala Evropsko prvenstvo Urban plesova osvojila 2. mesto u konkurenciji 49 takmičara (u toj rundi). Taj plasman joj je omogućio učešće u rundi 4, koja je predstavljala Svetsko prvenstvo Urban plesova. Tu je osvojila 11. mesto u konkurenciji 27 takmičarki (u toj rundi).

Zahvaljujući ovim sjajnim plasmanima, posebno ako se uzme u obzir da su se takmičili „svi protiv svih“, Aleksandra se plasirala u top 101 nastup IDO Gala World Event 2022 – najprestižnije takmičenje u plesu „Best of the Best“ gde učestvuju najbolji seniorski plesači sveta!

Glasanjem publike preko sajta će se izabrati top 30 plesnih nastupa! 

Glasajte za Aleksandru Radić, za startni broj 56, za Srbiju! Glasa se OVDE.

Glasa se tako što se ispod video snimka ostavi like. Glasanje traje do 09.02.2022.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име