Centralna apoteka Doma zdravlja Bečej u Glavnoj od 1. marta radiće svakog dana, uključujući nedelju kada će objekat biti otvoren od 10.30 do 12 sati, odluka je rukovodstva te zdravstvene ustanove.

Subotom će gradska apoteka raditi kao i ranije, od 7 do 12 sati. Objekat u Novom selu radiće svakog dana od 7 do 19 sati, osim subotom, dok će nedeljom raditi od 7 do 10 sati.

Iz bečejskog doma zdravlja obaveštavaju i o radu tokom Uskrsa koji slave katolički vernici, odnosno u petak 25. marta i ponedeljak 28. marta. Naime, oba dana biće organizovano dežurstvo u svim radnim jedinicama prema sledećem rasporedu:

U Zdravstvenim stanicama u Bačkom Petrovom Selu i Bačkom Gradištu radi se od 7 do 12 sati po rasporedu rada kao subotom (26. i 27. marta radi se prema uobičajnom rasporedu za vikend).
U ambulantama u Radičeviću, Mileševu i Novom selu radi se prema rasporedu kao za dane vikenda.
U apoteci u Bečeju radi se od 7do 12 sati prema rasporedu rada kao subotom, dok se u subotu 26. marta se radi po uobičajnom rasporedu za subotu, u nedelju 27. marta se dežura od 10.30 do 12 prema novoj odluci.
U Apoteci u Novom selu radi se od 7 do 10 sati (u nedelju 27. marta se dežura od 7 do 10 sati.
Dispanzer za zaštitu zdravlja dece i omladine biće otvoren svakog prazničnog dana (osim nedelje) od 7do 12 sati po rasporedu rada kao subotom, dok hitna medicinska pomoć radi po rasporedu i u sastavu kao za dane vikenda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име