Publiku bečejskog pozorišta očekuje šarenolik repertoar predstava i filmova u narednom periodu, a prvi u nizu događaja je predstava “Hotel 88” koje se odigrava u subotu 13. novembra od 20 sati.

Ljubitelje filmova 21. novembra očekuju projekcije novog filma Srđana Dragojevića, “Nebesa”, kao i 3D projekcija superherojskog filma “Večni”.

Pored toga, 16. novembra u 18 časova posetioci galerije Krug mogu da prisustvuju otvaranju izložbe fotorafija “Kada je svet stao, one nisu”, a dan kasnije, od 19 sati u istim prostorijama biće održano književno veče.

Bečejski festival monodrame zbog epidemiološke situacije odložen je za početak decembra, a festival će ove godine svečano otvoriti poznati glumac Vojislav Brajović.

Prilog nastao u okviru programa za sticanje i unapređenje kompetencija društveno odgovornih mladih „Pokreni mehanizam!“ koji se realizuje uz podršku opštine Bečej u okviru Konkursa za finansiranje programa udruženja u oblasti omladinske politike iz budžeta opštine Bečej za 2021. godinu.

Kamera/montaža: Vanja Bojović i Marija Lovrić
Novinar: Uglješa Surdučki
Mentori: Gordana Adamov i Oskar Lukač

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име