Lokalna samouprava je tokom maja organizovala bar dva događaja koja koriste sportskim radnicima u opštini Bečej, ali i posredno njihovim članovima.

Prvo je organizovana još jedna u nizu edukacija pripreme projekata i podrške oko apliciranja, ali i pravdanja novca koji sportskim klubovima dodeljuje opština Bečej, a potom je usledila poseta delu sportskih klubova.

Naime, sportskoj organizaciji „Sunrise Yoga studio“ uručena je oprema u vrednosti od 80.000 dinara, dok su iz opštine Bečej pomogli vaterpolistima i plivačima u obezbeđivanju dodatnog novca za plate trenera.

Nije prvi put da predstavnici opštine Bečej uručuju pomoć u vidu rekvizita klubovima širom opštine. Na godišnjem nivou za te namene utroši se oko dva miliona dinara. Oko 18 miliona dinara iz opštinskog budžeta opredeljeno je za projektno finansiranje klubova.

2 KOMENTARA

  1. Lepo, samo kada ćemo videti te tabele za bodovanje sportskih klubova? Broj članova, rezultati…
    Možda nam se onda ne bi dešavalo da klubovi koji imaju 10 članova i ne učestvuju ni u jednom takmičenju dobijaju 80.000 dinara, a klubovi sa 100 članova koji učestvuju u takmičenjima i ostvaruju lepe rezultate dobiju 100.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име