Kontinuinirana edukacija svih članova ekipe Žarvel Vet je obaveza, ali isto tako i potreba. Veterinarska medicina je u poslednjih pet do deset godina značajno uznapredovala u svakom smislu, i  stvari i protokoli se menjaju i prilagođavaju iz dana u dan, te su upravo zato važne stalne edukacije i usavršavanja. 

Naravno pored novih tehnologija, bez kojih se danas ne može baviti modernom medicinom, isto tako znanje i „know how“ je bitan za uspešno bavljenje ovim poslom. Te dve stvari se ne mogu razdvojiti i postojati jedna bez druge. Jer danas ako imate znanje, a nemate tehniku i podršku da upotrebite znanje i obratno još više, ništa vam ne vredi. Sticanje i održavanje specijalističkih licenci i akreditacija na raznim poljima veterinarske medicine zahteva puno rada, odricanja, vremena i ulaganja sredstava. 

Upravo tako danas u Bečeju možete uraditi gotovo sve vidove specijalističkih pregleda, od kojih su neki poslednja reč moderne veterinarske medicine. U našoj ordinaciji od skora radimo najnoviji vid specijalističkog kardiolškog pregleda, koji uključuje i metode koje su prvi put upotrebljene u veterinarskoj medicini tek 2016. godine, kao što je TDI srca (Tissue doppler imiging).  

Naravno, za to posedujemo potrebnu licencu, kao i ultrazvučni aparat najnovije generacije sa kompletnim veterinarskim softverom.  Na ovaj način smo još jednom uspeli da „dovedemo“ poslednju reč moderne tehnologije i medicine u naš grad. Pored naših sugrađana, to su prepoznali i mnogi klijenti širom Vojvodine i šire, te sa razlogom i ponosom možemo reći da smo se svrstali u lidere veterinarske medicine u regionu. 

Zahvaljujući ogromnom poverenju korisnika naših usluga, stekli smo bogato iskustvo u suočavanju sa najzahtevnijim problemima u veterinarskoj medicini, te smo danas u prilici da to znanje i iskustvo podelimo sa našim kolegama kroz razne vidove saradnje i edukacija koje vršimo. U narednom periodu trudićemo se kao i do sada da zadržimo isti kurs, kada su u pitanju dalja usavršavanja i ulaganja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име