Još jedna osoba iz opštine Bečej hospitalizovana je u protekla 24 časa zbog korona virusa, a u istom periodu registrovano je četiri nova slučaja zaraze.

Od juče je u kovid ambulanti Doma zdravlja Bečej moguće obaviti PCR testiranje, ali samo za one čiji je serološki test pozitivan, dok se na samostalni zahtev takvi testovi obavljaju u Institu za javno zdravlje Vojvodine. Više pročitajte OVDE.

U objektima Predškolske ustanove „Labud Pejović“ u julu i avgustu boravi duplo manji broj dece nego prošlog leta. Da bi dete bilo povereno vaspitačima te ustanove, zbog korona virusa, jedan od uslova je da oba roditelja moraju da rade u prostorijama poslodavca. Više pročitajte OVDE.

Do 200 osoba istovremeno može da boravi na kompleksu otvorenih bazena bečejskog sportskog centra, takva je odluka Štaba za vanredne situacije opštine Bečej zbog epidemije korona virusa. Radno vreme otvorenog bazena je od 10 do 18 sati, dok zatvoreni bazen nije moguće koristiti. Iz sportskog centra ocenjuju da je broj poseta mnogo manji nego ranijih godina. Više pročitajte OVDE.

Žuti meteo alarm biće na snazi do kraja jula zbog visokih temperature, a nepovoljne vremenske prilike za hronične bolesnike. Detaljnije o svim temama saznajte na našem sajtu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име