MustHaveNail Studio u Bečeju sa sedištem u ulici Miloš Crnjanski 31, Tatjana Poosz otvorila je sa željom da svojim sugrađanima pruži kvalitetne i prepoznatljive usluge u oblasti manikira i pedikira. 

Pored manikira i pedikira, tu su i tretmani puder obrva, farbanje i korekcija prirodnih obrva, kao i Air Brush potamnjivanje gde za svega desetak minuta dobijate bronzani ten. Radi što bolje organizacije vremena, svi tretmani se zakazuju blagovremeno pozivom na broj telefona 062 875 98 49.

U velikoj i raznolikoj ponudi koju nudi Bečej, MustHaveNail Studio je za ovo kratko vreme zadobio klijente koji čine deo male porodice u svakom smislu te reči, kako kaže vlasnica i umetnica ovog salona.

Većina vas zna, da se kao jedna samohrana majka zaista trudim da držim svoju porodicu na okupu i ispoštujem svoje klijente koji mi uzvraćaju na isti način – poštovanjem i privrženošću. Upravo je to ono što me raduje i vodi napred. 

Divno je poći na posao znajući da se klijent raduje svom dolasku i tad posao prestaje biti samo posao, a vi dragi klijenti samo klijenti! Tada sve postaje opušteno i zabavno. U našem studiu nema mesta sujeti i dobrodošli su svi koji žele da se pridruže i postanu član našeg malog kluba!

Počela sam poslovanje sa idejom da vam pruzim kvalitetne usluge sa naglaskom na kvalitetan rad i očuvanje zdravlja vaših noktiju, kada se radi o manikiru i pedikiru.

Izuzetno je važno i koristim ovu priliku dok imam vašu pažnju da objasnim koliko je VAŽNO zdravlje i očuvanje vaših prirodnih noktiju i apsolutno nije vazno KOLIKO ćete vremena provesti na tretmanu sve dok krajnji rezultat bude očuvanje vašeg zdravlja.

MustHaveNail Studio nije klasičan salon sa sterilnom bledom atmosferom već jedan studio za rad i zabavu. Trudim se još uvek da prostoru dam svoj lični pečat i da se u njemu osećate prijatno i opušteno kao da se nalazite sa prijateljicom na kafi i ćaskanju, a sve vas to raduje još više jer ćete nakon kafe izgledati još LEPŠE!

MustHaveNail Studio nudi usluge Manikira u koji spada klasičan ženski i muški manikir prirodnih noktiju, zatim gel lak, izlivanje i ojačavanje noktiju. Sve to sa različitim i kvalitetnim materijalima u zavisnosti od  procene. Uvek biramo najbolje za Vas!

Ukoliko su vaši prirodni nokti u lošem stanju prvo ćemo se posvetiti njihovom oporavku, a tek nakon toga ulepšavanju. Isto važi i za sve ostale usluge koje nudimo. Ništa manje VAŽNO od svega navedenog su sterilni instrumenti, koji se sterilišu nakon svakog klijenta u suvom sterilizatoru koji se koristi u manjim ordinacijama i bolnicama čime čuvamo vaše i naše zdravlje!

MustHaveNail Studio sa ponosom nudi uslugu tretmana Puder Obrva, opet sa akcentom na očuvanju vašeg zdravlja i izgleda. Sterilan pribor, kvalitetne boje i konsultacije uz uvažavanje vaših želja, obostranim trudom dolazimo do savršenih i čudesnih rezultata.

Puder obrve, deo trajne šminke je tretman koji obožavam da radim i može se reći da mi je to prava ljubav koja iziskuje iz mene ono najkreativnije što posedujem. Vama pruža čudesnu promenu na licu, ali i u vašem stavu i načinu na koji vas ljudi pocinju doživljavati.

Tretman puder obrva je jedna neinvazivna tehnika koja vam omogućava da nakon tretmana nastavite svoj dan bez crvenila ili otoka. Sam naziv govori da obrve nakon tretmana izgledaju kako i naziv nalaze – “puderasto”, tj. prirodno kao da su oduvek na vašem licu. Tretman je bez bola i neprijatnosti, a kako bi otklonili mesto svakoj sumnji pre i u toku tretmana koristi se anestetik. 

Svaki tretman trajne šminke ima svoj proces kroz koji se mora proći i svaki majstor je dužan da vam objasni korake istog.  

Za sve dodatne informacije i konsultacije kao i za zakazivanje termina možete nas posetiti na adresi Miloš Crnjanski 31 u Bečeju ili nas pozovite na broj telefona 062 875 98 49. Takođe, možete nas kontaktirati i putem Facebook ili Instagram profila!

Čekamo vas, postanite i vi član našeg kluba – MustHaveNail Studio!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име