MustHaveNail Studio je pravo mesto za sve koji žele da osveže svoj izgled i u njega dodaju malo boje. Pored manikira i pedikira, u ponudi salona nalaze se i tretmani puder obrva, farbanje i korekcija prirodnih obrva, kao i Air Brush potamnjivanje.

Potamnjivanje Air Brush metodom je tretman gde za svega desetak minuta dobijate bronzani ten koji izgleda potpuno prirodno. Pored čokoladnog tena, pruža i mnoge prednosti za vaše zdravlje i lepotu, a uz pomoć ove metode mladeži i ožiljci više nisu prepreka!

U prijatnoj atmosferi studia, vlasnica Tatjana Poosz akcenat stavlja na negu i očuvanje zdravlja, te se i vašim noktima posvećuje u potpunosti i uz pomoć kvalitetnih i sterilnih instrumenata i materijala prvenstveno radi na oporavku, a zatim noktima daje i novi izgled.

Za sve dodatne informacije i konsultacije, kao i za zakazivanje termina možete nas posetiti na adresi Miloš Crnjanski 31 u Bečeju ili nas pozovite na broj telefona 062 875 98 49. Takođe, možete nas kontaktirati i putem Facebook ili Instagram profila!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име