Autocentar Bormar u Bečeju pruža usluge kompletne registracije vozila koja podrazumeva tehnički pregled vozila, izdavanje polise obaveznog osiguranja, kao i izdavanje registracione nalepnice bez odlaska u SUP.

Novi objekat izgrađen je i opremljen po najvišim standardima i orijentisan pre svega na efikasnost čitavog postupka i udobnost klijenata.

Iako je godišnja obaveza, registracija vozila ne mora biti stresna, za šta su se i pobrinuli u ovom autocentru gde u novom, savremeno opremljenom prostoru po najpovoljnijim cenama nude usluge kompletne registracije vozila.

Efikasni i profesionalni kontrolori tehničke ispravnosti u najbržem mogućem roku uradiće temeljan tehnički pregled vašeg vozila, kako biste vi i drugi učesnici u saobraćaju bili sigurni i bezbedni.

Sve to bez nepotrebnog čekanja i nerviranja, a u maksimalnom komforu, jer dok obavljate tehnički pregled i dok se vaša dokumentacija priprema, možete prekratiti vreme uz kafu i istovremeno ispratiti čitav tok tehničkog pregleda putem monitora.

Za sve one koji u narednom periodu posete Autocentar Bormar i obave registraciju i tehnički pregled dobijaju gratis pranje na našoj samouslužnoj autoperionici. Registraciju i tehnički pregled svog vozila u Zmaj Jovinoj 179 možete zakazati na broj telefona 021/3858-888.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име