Pripreme za manifestacije u subotu u jeku
Pripreme za manifestacije u subotu u jeku

Satnica manifestacije „Bečej noću‟ objavljena je danas (13. jun). Koncerti počinju u 19.30 i trajaće do 1.45 narednog dana.

Trg oslobođenja u Bečeju će u subotu 17. juna biti ograđen, biće šest ulaza, a od toga je jedan VIP ulaz. Iz lokalne samouprave apeluju da Bečejci dođu peške na koncert, dok će saobraćaj biti usmeravan na hipodrom gde će biti parking.

Satnica:

19.30 – 20.30      Maljčiki – tribute to Vlada Divljan

20.35 – 20.43      Državni posao / skeč

20.45 – 22.05      Anna & The Barbies

22.15 – 22.25      Državni posao /skeč

22.25 – 22.30     Govor predsednika opštine Bečej Dragana Tošića

22.30 – 00.00      Van Gogh

00.05 – 00.10      Državni posao/ skeč

00.10 – 00.15      Vatromet

00.15 – 01.45      Plavi orkestar

Uoči koncerata na trgu u Bečeju, od 17.30 sati u bašti Pozorišnog kluba Gradskog pozorišta Bečej biće održana tribina „Nebeski maljčik‟. Učesnici tribine biće prijatelji i saradnici Vlade Divljana koji će posetioce podsetiti na život i rad legendarnog muzičara. Karijera Vlade Divljana često je bila vezana za Bečej, a o njegovom stvaralaštvu govoriće Moma Rajin, novinar, publicista, kritičar i nekadašnji urednik muzičkog programa SKC-a, Tomislav Grujić, novinar i izdavač, nekadašnji muzički urednik Radija B92, Aleksandar Šandorov, pijanista, kompozitor, muzički pedagog, čovek koji je svirao na velikom broju izdanja Vlade Divljan, Goran Vasović (Eva Braun), prijatelj i saradnik Vlade Divljana. Nakon razgovora, u Pozorišnom klubu će biti svečano otkrivena spomen – ploča Vladi Divljanu, rad bečejskog vajara Stanislava Antonića.
Na veliko zadovoljstvo uprave Gradskog pozorišta Bečej, kako je istaknuto, scena u okviru Pozorišnog kluba ubuduće će se zvati „Scena Vlada Divljan‟.

Ulaz je besplatan, kao i na sve koncerte u okviru manifestacije „Bečej noću‟.

Program će voditi glumci iz „Državnog posla“, popularne satirične emisije, pored pomenutih izvođača, u okviru benda „Maljčiki“, nastupiće i Bečejcima dobro poznati muzičari Tanja Banjanin, Goran Vasović i Vladimir Gurjanov. Manifestaciju čija je procenjena vrednost oko 50.000 evra finansiraju lokalni privredni subjekti.

U TV prilogu koji smo juče objavili, saznajte tehničke detalje koncerata i izmenjenog režima saobraćaja u Bečeju.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име