Za lokalni parlament u opštini Bečej takmiči se ukupno devet izbornih lista. TV redakcija portala MojBečej je sa predstavnicima svih lista koje je potvrdila Izborna komisija razgovarala o ključnim lokalnim temama.

Bečejsko udruženje mladih je na osnovu ankete sprovedene krajem 2015. godine utvrdilo devet ključnih prioriteta za građane opštine Bečej, na osnovu kojih je snimljeno devet emisija sa devet predstavnika izbornih lista.

Predstavnik svake liste je imao na raspolaganju dva minuta da predstavi šta će ta lista raditi na osnovu ključnih interesovanja građana opštine Bečej. Na taj način građani mogu da lakše da se odluče za koga će u nedelju glasati u skladu sa poklapanjem njihovih prioriteta sa planovima izbornih lista koje se takmiče za lokalni parlament.

Prva tema o kojoj smo razgovarali jeste NEZAPOSLENOST.

Za vas govore:

  1. Vuk Radojević – Izborna lista: Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje
  2. Viktor Molnar – Izborna lista: Savez vojvođanskih mađara – Demokratska stranka vojvođanskih mađara – Stranka mađarskog jedinstva – Ištvan Pastor
  3. Slobodan Zlokolica – Izborna lista: Demokratska stranka
  4. Dušan Jovanović – Izborna lista: Liga socijaldemokrata Vojvodine – Nenad Čanak
  5. Marija Ferenc Balzam – Izborna lista: Mađarski pokret – Za promene! – dr Tamaš Korhec – DZVM
  6. Zdravko Petrović – Izborna lista: Građanska lista – Zdravko Petrović – LDP i nestranački kandidati
  7. Jasmina Jelača – Izborna lista: Srpska narodna partija – Nenad Popović
  8. Vojislav Blažin – Izborna lista: Prvo Bečej! – Socijalistička partija Srbije (SPS), Srpska radikalna stranka (SRS), Komunistička partija (KP)
  9. Stevan Kosanović  – Izborna lista: Dosta je bilo – Saša Radulović

3 KOMENTARA

  1. Nakon „projekta za mlade“ SNS dobija jos jednu pobedu. SNS pobedjuje u 3 oblasti. DS pobedjuje u 1 oblasti. „Dosta je bilo“ pobedjuje u 1 oblasti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име