Za osvajače medalja na minulom svetskom prvenstvu u kajaku u Češkoj, Marka Tomićevića i Marka Novakovića, upriličen je prijem kod predsednika opštine Bečej.

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić i član Opštinskog veća opštine Bečej zadužen za sport i omladinu, inače do nedavno uspešni kajakaš, Dejan Terzić čestitali su Tomićeviću i Novakoviću na uspehu na svetskom takmičenju u Račicama u Češkoj.

Marko Tomićević, osvajač zlatne medalje u disciplini k2 – 1.000 metara nije se nadao takvom uspehu, dok je Marko Novaković, bronzanu medalju, u disciplini k2 – 200 metara dodao je već bogatoj kolekciji.

Kako bi mlađi Bečejci imali šansu da krenu stopama dva trofejna kajakaša, lokalna samouprava će se potruditi da pomogne u obezbeđivanju boljih uslova za treninge i rad kluba koji je, pored dva Marka, iznedrio i druge kajakaše, osvajače medalja na velikim takmičenjima.

Marko Tomićević i Marko Novaković gosti su novog izdanja emisije „Objektivno“ koju možete pogledati večeras od 20 sati na portalu MojBečej.rs.

2 KOMENTARA

  1. „Kako bi mlađi Bečejci imali šansu da krenu stopama dva trofejna kajakaša, lokalna samouprava će se potruditi da pomogne u obezbeđivanju boljih uslova za treninge i rad kluba koji je, pored dva Marka, iznedrio i druge kajakaše, osvajače medalja na velikim takmičenjima.“…. BLA, BLA, BLA…pametnom dosta

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име