Sa prošle sednice SO Bečej
Sa prošle sednice SO Bečej

Dejan Vuković, diplomirani inženjer mašinstva, nakon sprovedenog konkursa, na kom je bio jedini kandidat, predložen je za direktora „Javnog preduzeća“ Toplana Bečej. Vuković je, inače, na čelu bečejske „Toplane“ od 2012. godine.

Pored imenovanja direktora JP „Toplana“, na dnevnom redu 23. sednice Skupštine opštine Bečej, zakazane za četvrtak 19. oktobra, nalazi se Rešenje o davanju saglasnosti na izmene Finansijskog plana Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin – Badža“ za 2017. godinu i Rešenja o davanju saglasnosti na izmene Finansijskog plana Narodne biblioteke Bečej za 2017. godinu, koja je trebalo usaglasiti sa Odlukom o drugom rebalansu budžeta opštine Bečej još od 30. juna.

Pored toga, lokalni parlament će razmatrati davanje pozitivnog mišljenja za vršenje više funkcija, jer je Nemanjа Karapandžić, predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije opštine Bečej imenovan za člana Upravnog odbora Gradskom muzeja Bečej u kom je zaposlen, drugim rečima, obavlja dve funkcije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име