Stigla nam je nova Plus Cash&Carry ponuda, sa novim super cenama na koje ste navikli! Posetite Plus Cash&Carry, koji se nalazi na glavnom putu u Kuli, s leve strane kada se ide iz Vrbasa, i uživajte u kupovini sa pet zvezdica.

Iz ovonedeljne Plus Cash&Carry ponude izdvajamo zelenu salatu po ceni od 44,99 dinara za komad, vezu mladog luka po istoj ceni, a po super ceni od 114,99 dinara pronađite Centroproizvod ren u tegli, 200 grama.

Bliže nam se uskršnji praznici i treba pripremiti trpezu za porodicu i prijatelje. Plus Cash&Carry je u ovonedeljnoj ponudi pripremio sve za bogatu trpezu, a mi izdvajamo StorkImes dimljene svinjske butkice, kilogram, po ceni od 389,99 dinara, StorkImes kobasicu za pečenje u ovonedeljnoj ponudi pronađite po ceni od 469,99 dinara po kilogramu, dok ćete za StorkImesovu dimljenu pečenicu izdvojiti 749,99 dinara po kilogramu. Ne propustite ni ljuta, smrznuta pileća krilca Kentucky za 799,99 dinara po kilogramu.

U ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi pronađite i sve za torte i kolače, kao i uskršnje zeke, kućice i čoko kornete.

Podsećamo vas da u Plus Cash&Carry-ju svakog dana po super cenama možete da pronađete sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo, voće i povrće i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice.

Celu ovonedeljnu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име