Bečejski rok orkestar „Sigma“ igrankom i višečasovnim koncertom protekle subote obeležio je 50 godina postojanja. Velika sala MKD „Petefi Šandor“ u Donjem gradu za ljubitelje čuvenog bečejskog benda koji postoji pola veka te večeri bila je tesna.

Članovi benda prepoznatljivog zvuka i harizme, koji je mnogim generacijama obeležio mladost okupili su se nesvakidašnjim povodom. Jubilej je protekao u znaku, tačnije zvuku različitih muzičkih pravaca, a izvođenje iskusnih bečejskih rokera nikog nije ostavilo ravnodušnim, pa ni mlađe generacije koje tek otkrivaju rokenrol.

-Kada vidimo da smo naš entuzijam, unet u svaku kompoziciju, preneli na publiku, e, taj  osećaj ježi kožu, kaže Radoslav Raša Berak, član benda, sa kojim smo pričali u pauzi muzičkih blokova i koji nije krio radost zbog velike posećenosti koncerta.

Veče puno emocija ostaće u sećanju svima, kako publici, koja je glasnim aplauzima oduševljeno pozdravljala izvođenje svake numere, tako i članovima „Sigme“ koji su svakako personifikacija jedne epohe.

 

Više u TV prilogu

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име