Novi prostor Kancelarije za mlade opštine Bečej, u čiju je renovaciju uloženo oko 1.500.000 dinara iz opštinskog budžeta, svečano je otvoren danas u prisustvu ministra omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanje Udovičića.

Svečanom događaju povodom renoviranja i nove namene nekadašnjeg prostora Kreativnog centra Gradskog pozorišta Bečej prisustvovao je i resorni pokrajinski sekretar Dane Basta.

Kancelarija za mlade opštine Bečej je jedna od retkih u Srbiji koja radi u kontinuitetu od osnivanja 2006. godine i realizuje programe za mlade. U proteklim mesecima, osim što je uloženo u nove prostorije, u cilju daljeg razvoja omladinske politike u bečejskog opštini, zahvaljujući saradnji sa drugim organizacijama, osnovan je Savet za mlade opštine Bečej, a ovih dana se zatvara prvi konkurs za programe nevladinih organizacija.

Osim ulaganja u prostorije u Bečeju, koje, kako je rekla koordinatorka Kancelarije Dijana Peter, mogu da služe i kao omladinski klub, u prostore za mlade ulaže se i u seoskim sredinama.

Ministar Vanja Udovičić je sa svojim saradnicima danas posetio i sportski kompleks u Bačkom Gradištu i tamošnjim organizacijama uručio sportsku opremu.

14 KOMENTARA

 1. Svaka čast, 12.000 evra za krečenje i namešaj!
  Neka deca gladuju, a vi kupujete fotelje za 50.000 dinara po komadu! Bahato! Sram vas bilo! Naravno da komentar neće biti objavljen jer istina boli, a neko to od gore vidi sve, a vidimo i mi bečejci!

 2. Zato su i izmislili radno mesto veseloj kordinatorki, naucila da vrti dve rečenice sa osmehom a ne zna ni gde se nalazi, vidimo mi bečejci sve šta radite gospodo! Ničija nije do zore gorela!

 3. Da nije malo mnogo milion i petsto hiljada dinara za šminkanje tog prostora? Pa za te pare može se kupiti kuća u Bečeju.

 4. I gde u najtransparentnijoj Opštini može da se vide dokumenti i računi kako je potrošeno tih 12.700 evra? Gde su javne nabavke, specifikacije radova, cene nameštaja… ???? PRESKUPO!!!!!!

 5. Evo u oglasima prodaje se lep, sređen poslovni prostor u tržnom centru kod muzičke škole u centru grada od 48 kvadrata za 15.500 evra!
  A gospoda iz kancelarije za mlade na krečenje, par slika i malo nameštaja dali više od 12.000 evra! Alo gospodo ceo sređen lokal ste mogli da kupite za te pare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Iskreno bolje da su i taj lokal dali nekom ugostitelju da se oživi i ta strana Pogače.
  Svuda su na trgovima ugostiteljski objekti i letnje bašte.

 7. Čemu služi ta Kancelarija za mlade? Šta rade i koliko koštaju građane Bečeja godišnje?
  Već imamo BUM, čemu sad i ta kancelarija, a u obe organizacije odlučuju isti.

 8. Pa ljudi moji ovi su zreli za zatvor. Tolike pare za uredjenje te prostorije??? Jel vi znate da ja 3 godine moram da radim 8 sati na dan za te novce koje ste vi potrošili na tu sobu??

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име