Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić posetio je danas opštinu Novi Bečej i sa čelnicima te banatske opštine, u obilasku sportske infrastrukture, razgovarao o njenom unapređenju.

Prema rečima ministra, mali, lokalni klubovi, kakvih ima u Novom Bečeju, rade najzahtevniji posao, a to je motivacija dece i mladih da se bave sportom.

Decu, odnosno rukometni i fudbalski klub u Novom Bečeju ministarstvo je ovog puta darovalo rekvizitima, dok su očekivanja predsednika te opštine da se pomogne u sanaciji krova u sportskoj hali, ali i da se izgrade prilazi sa osobe sa invaliditetom.

Opština Novi Bečej, nakon velikih ulaganja u kulturu u toj opštini, planira da u naredne dve godine u oblast sporta uloži oko 120 miliona dinara.

Ono što bi trebalo da bude završeno do početka Sportske olimpijade radnika Vojvodine, kojoj su ove godine domaćini dva Bečeja (Bečej i Novi Bečej), jeste parket u novobečejskoj sporskoj hali, koji vredi oko 14 miliona dinara, dok je u toku uređenje svlačionica na fudbalskom stadionu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име