Spremni da za kratko vreme odigraju dve utakmice
Spremni da za kratko vreme odigraju dve utakmice

Epidemiološka situacija utiče na, gotovo, sve sfere aktuelnog života, pa ne čudi što se umešala i u sport. Kao prvo, nema ljubitelja sporta na tribinama, što čitavom takmičarskom ciklusu, bez obzira koji sport da je u pitanju, daje sasvim drugačiju notu.

Neka prvenstva su, na određeno vreme, odložena, a druga iz vikenda u vikend imaju odložene pojedine utakmice.

Takav slučaj je bio sa utakmicom Prve B lige u vaterpolu između domaćeg Bečeja i Goča iz Vrnjačke banje, koji je trebao da se održi minule subote u Bečeju. Na zahtev gostiju, utakmica sedmog kola je odložena.

-Dogovorili smo se sa ljudima iz  Goča da međusobnu utakmicu odigramo u subotu od 16 sati. Kako smo tog dana trebali da igramo protiv kikindskog ŽAK-a, sa njima smo postigli sporazum da igramo u petak od 21 sat. Za dva dana isto toliko utakmica, ali mislim da nas to neće poremetiti. Važno je da završimo jesenju polusezonu sa svim odigranim utakmicama. Poslednja nas čeka 23. decembra u Beogradu protiv Dorćola, a onda sledi pauza do 27. februara naredne godine, rekao nam je trener Bečejaca Goran Krstonošić.

Tako će Bečejci 18 sati posle utakmice sa Kikinđanima ponovo u vodu protiv gostiju iz Vrnjačke banje. Najvažnije je da  se zdravstveni bilten održi na sadašnjem nivou i svi budu na raspolaganju da u naredne dve utakmice stave bele kapice na glave i skoče u vodu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име