Tražite vrhunsku stočnu hranu koja će vašim životinjama pružiti optimalnu ishranu i podršku za njihov najbolji razvoj? Ne tražite dalje! Dobrodošli u Velicki Comerc, vašeg pouzdanog partnera, nalazimo se na adresi Adi Endrea 87 u Bečeju!

Velicki Comerc nudi raznovrsne smeše i dodatke ishrani, prilagođene fazama rasta i vrstama životinja. Nudimo GEBI, PATENT CO, FARM COMMERC, QUICKER i RENO proizvode!

Stigli su dani hladnijeg vremena, a mi imamo savršeno rešenje kako da vaš dom bude topao i udoban! Upoznajte se sa našim vrhunskim suncokretovim briketima za loženje – idealnim izborom za ekološki svesne potrošače. Naši briketi predstavljaju efikasnu i održivu alternativu tradicionalnim gorivima, pružaju dugotrajnu toplotu uz minimalan uticaj na životnu sredinu. Zahvaljujući pažljivoj proizvodnji, garantujemo vam maksimalnu efikasnost i dugotrajnu toplotu, čineći vaš dom ugodnim i prijatnim tokom sezone loženja.

Svaki petak postaje nezaboravan uz Velicki Comerc, gde već izuzetno povoljne cene postaju još privlačnije! Posebne pogodnosti nudimo ako planirate veću kupovinu, jer Velicki Comerc garantuje dodatne popuste i specijalne ponude za sve koji se odluče za kupovinu u većim količinama.

Naša posvećenost vašem uspehu odražava se i u sjajnim ponudama koje smo pripremili za vas. Uživajte u posebnim ponudama i sezonskim popustima koji će učiniti vaš izbor još isplativijim!

Posetite nas ili nas kontaktirajte na broj 021/384-16-72 ili email: velickicomerc@yahoo.com i prepustite se najboljim ponudama na tržištu stočne hrane!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име