Radovi na mreži predviđeni su prvih dana sledeće sedmice. Bez isporuke električne energije u ponedeljak 11. i utorak 12. januara ostaće pojedini potrošači u Bečeju i Radičeviću, isključena su do sat vremena.

U ponedeljak bez struje biće sledeće ulice: Potiska od pivare do Zmaj Jovine, Milana Toplice, Braće Rajić, od 9 do 10 sati, potom Gerberovih od Potiske do Stevana Knićanina, Potiska od pivare do Čarnojevićeve i Čarnojevićeva, Žilinski Endrea od Potiske do Bolmanske i Bolmanska, i to od 10.30 do 11.30 sati, te Miloša Bugarskog od Topolskog puta do Trga Bratstva i jedinstva, Topolski put od Miloša Bugarskog do pruge, Udarnička i Partizanska, od 12 do 13 sati.

Za utorak se zbog planiranih radova u elektrodistributivnoj mreži u Bečeju isključuju delovi ulica: Jovana Popovića, Čarnojevićeva, Stevana Knićanina, od 9 do 10 sati, Vojvode Mišića, deo Omladinske od Koste Nađa prema ataru, Milana Ješić Ibre i Save Kovačevića, od 10.30 do 11.30, potom Ljube Doroslovačkog, deo Zmaj Jovine od Miloša Crnjanskog do Sonje Marinković, deo Sinđelićeve od Zmaj Jovine do Žilinski Endrea, od 12 do 13 sati.

Najavljeni su radovi na mreži i u Radičeviću, u ulicama: Petra Drapšina, Veljka Vlahovića do Ive Lole Ribara, Filipa Kljajića od Petra Drapšina do Ive Lole Ribara, Proleterska od 9 do 10 sati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име