Parni valjak, Magdi Ruža, Ničim izazvan, Eva Braun i Dejan Cukić, koji će voditi program, imena su muzičara i bendova koji će nastupiti na drugoj po redu manifestaciji „Bečej noću“. Pored pomenutih izvođača, kao sastavi deo manifestacije, u Pozorišnom klubu Gradskog pozorišta Bečej dan ranije nastupiće pank – rok sastavi koje predvodi poznati Ateist rep.

O dvodnevnoj manifestaciji, koju, prema rečima organizatora – opštine Bečej, finansiraju preduzetnici i kompanije bilo je reči na konferenciji za novinare na kojoj su bili i pojedini izvođači.

„Bečej noću” ​je opština Bečej organizovala prošle godine uz finansijsku podršku privrednika, povodom renoviranja trga u centru, a kako je prošlogodišnje izdanje bilo veoma posećeno, odlučeno je da manifestacija bude tracionalna.

Međunarodna likovna kolonija, u okviru manifestacije, biće organizovana uoči koncerata na glavnom trgu koji su predviđeni u subotu 16. juna, a deo programa je i Revija kratkometražnog filma – 15. juna.

Predsednik opštine Bečej rekao je novinarima da će renovirani centar odmah posle manifestacija izgledati, uprkos velikoj posećenosti koju očekuju organizatori i kojih može na trg da stane, a prema procenama policije do 20.000, isto kao i pre.

 

Pogledajte TV prilog

1 KOMENTAR

  1. Odlični bendovi…pravi pevači. Dobro je pa ne dolazi Tanja Banjanin ipak je ona estrada,a ovo su rokeri. Ovo je pravi Becej!!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име