Otvorene su prijave za učešće na radionici karijernog vođenja i savetovanja za srednjoškolce po principima dizajnerskog razmišljanja koju organizuje Bečejsko udruženje mladih u prostorijama Kancelarije za mlade u ponedeljak, 18. aprila, od 10 časova.

Radionica pod nazivom „Uvod u dizajnersko razmišljanje“ ima za cilj da kroz inovativne metode pruži mladima priliku da otkriju svoj karijerni put kroz kreativan proces koji će kasnije i samostalno moći da primenjuju.

– Dizajnersko razmišljanje je kreativan proces koji počiva na razvoju empatije prema sebi i drugima što je osnova za definisanje i rešavanje problema kako u sferi razvoja karijere, tako i u drugim životnim poljima. Važno je naglasiti da se dizajnersko razmišljanje bavi pronalaženjem problema jednako kao i rešavanjem istog, kažu iz BUM-a. Ovaj metod počiva na pet ključnih koraka: razvoj empatije, definisanje problema, ideacija, kreiranje prototipa i testiranje.

Broj učesnika je ograničen, kažu organizatori, a prijave za besplatnu celodnevnu radionicu su otvorene do petka, 15. aprila, putem mejla [email protected] ili na broj telefona 064/419-4744.

Radionica karijernog vođenja i savetovanja se organizuje nakon uspešno završenog treninga za omladinske radnike u okviru Erasmus plus programa koji je pohađala i predstavnica BUM-a.

– Koristeći metode dizajnerskog razmišljanja, radionica će pomoći učesnicima i učesnicama da rade na razvoju, planiranju i odabiru svoje karijere, zaključuju organizatori.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име