Ekipa satiričnog portala Njuz.net gostuje u petak, 24. septembra, od 19 sati u prostorijama Narodne biblioteke u Bečeju gde će, u okviru svoje truneje „Sadašnjost Srbije“ održati tribinu o medijima. Specijalni gost sa lokala biće reprezentativac Srbije u plivanju Čaba Silađi.

Koliko su mediji danas slobodni, da li ima pritisaka i kako razlikovati prave vesti od lažnih samo su neka od pitanja na koja će ova ekipa pokušati da odgovori. Jedna od tema će svakako biti i uloga humora na medijskoj sceni, kao i uticaj satire na društvo.

– Radujemo se što nastavljamo turneju „Sadašnjost Srbije“ i što ponovo dolazimo u Bečej. Prošlo je nekoliko godina otkako smo poslednji put bili u ovom gradu, a ovog puta ćemo biti pojačani plivačkom legendom Čabom Silađijem, od koga očekujemo da nam pokaže lokalne znamenitosti, kafane, parkove i naravno bazene. Ako neko ne voli da nas gleda, zbog epidemioloških mera ćemo verovatno imati maske, tako da slobodno dođite da se družimo. I ne zaboravite maske, rekli su iz redakcije Njuz.neta pred tribinu u Bečeju.

Tribine ‘’Sadašnjost Srbije’’ se organizuju drugu godinu za redom sa ciljem da se utiče na razvoj medijskih i novinarskih sloboda, kao i da osnaži kritičko mišljenje kod publike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име