Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži deo potrošača u Bečeju danas, kao i naredna dva dana u Bačkom Gradištu ostaće bez snabdevanja strujom tokom dana.

Danas (26. februar) od 9 do 12 sati bez struje će biti sledeći deo Bečeja – Topolski put od ugla S. Glavaškog do J. Atile,  leva i desna strana.

U sredu 27. februara od 9 do 13 sati u Bačkom Gradištu zbog radova na mreži ostaju ullica NVO od crkve do Doža Đerđa, sve ulice od Crkve u ulici NVO do Doža Đerđa s leva od Bečeja prema Čurugu. Isti deo sela ostaje bez struje i narednog dana, u četvrtak, od 8 do 13 sati.

 

Poslednja informacija 10.03 sati – radovi na Topolskom putu odloženi.

1 KOMENTAR

  1. Po običaju EPS-a radovi u B. G. su trajali duže od najavljenog uz prekid u snabdevanju vode, pada mobilnih mreža, interneta i kablovske tv da bi večeras ulice utonule u mrak jer su „popravili“ i uličnu rasvetu. Nedavno su posle radova u jednom delu sela prilikom „popravki“ pretumbali faze pa su građani imali probleme (srećom bez posledica) sa obrtanjem smerova el. motora na mašinama. U O. Š. Je nedavno stalo grejanje jer je zbog gubitka jedne faze na mreži motor pumpe povukao struju koja je spalila (vatra u kotlarnici na gas!) kontakte na fid sklopci. A da li imamo kvalitetnije snabdevanje procenite sami.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име