27. sednica lokalnog parlamenta zakazana je za sredu, 29. jun, od 10 časova u Velikoj sali opštine Bečej. 

Pred odbornicima će se naći ukupno osam tačaka Dnevnog reda među kojima je, između ostalog, Odluka o sprovođenju Javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća „Vodokanal“ Bečej i Rešenje o usvajanju Godišnjeg izveštaja o radu Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Bečej za 2021. godinu.

Podsećamo da je na ovoj sednici moguće i učešće građana. Naime, u toku su prijave za mehanizam „Građanska stolica‟ (više o tome OVDE), zahvaljujući kojoj zainteresovani, pored odbornika, te izvestilaca po konkretnoj tački, uz prethodnu prijavu koordinacionom timu mogu da učestvuju u raspravi o tačkama na dnevnom redu.

Dnevni red:

  1. Donošenje Odluke o završnom računu budžeta opštine Bečej za 2021. godinu
  2. Donošenje Odluke o sprovođenju Javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća „Vodokanal“ Bečej
  3. Donošenje Rešenja o konstatovanju prestanka funkcije člana Saveta za društvene delatnosti
  4. Donošenje Rešenja o usvajanju Godišnjeg izveštaja o radu Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Bečej za 2021. godinu
  5. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Plan rada i finansijski plan Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Bečej za 2022. godinu
  6. Donošenje Rešenja o pokretanju postupka otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini Opštine Bečej neposrednom pogodbom radi ispravke granica susednih parcela (parcela br. 1350 KO Bačko Petrovo Selo i br. 1329/2 KO Bačko Petrovo Selo, sve upisane u LN br. 6631)
  7. Donošenje Rešenja o pokretanju postupka otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini Opštine Bečej neposrednom pogodbom radi ispravke granica susednih parcela (parcela br. 2127 KO Bačko Petrovo Selo i br. 2163/1 KO Bačko Petrovo Selo, sve upisane u LN br. 6631)
  8. Donošenje Rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta (br. 4745 KO Bečej i br. 4701 KO Bečej, upisane u LN br. 13485)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име