Foto: GPB

U petak, 6. avgusta, u bašti Pozorišnog kluba biće izvedena kabaretska predstava „Ljubavni vremeplov“ koja govori o čuvenim ljubavima srpskih velikana, pisaca, naučnika, vladara, muzičara, i glumaca.

Predstava počinje u 20.30, a ulaznica je 300 dinara. U slučaju lošeg vremena predstava će biti odigrana u sali Gradskog pozorišta.

U predstavi igraju glumica Vesna Stanković i muzičar i artist Vladimir Preradović Lord. Dramatizaciju i režiju potpisuje Vesna Stanković.

– Ovaj svojevrsni pozorišni vremeplov objedinjuje period od dve stotine godina, celog 19. i 20. veka. Glumica Vesna Stanković, koja je bečejsku publiku više puta osvojila monodramom „Milunka“, ispričaće nam priče o velikim ljubavima Đure Jakšića, Laze Kostića i Lenke Dunđerski, Živojina Mišića i Lujze, Jovana Dučića, Alekse Šantića, pa sve do Olivere i Radeta Markovića i Dragana Nikolića i Milene Dravić. Svaka priča ima svoju pesmu, pesmu upravo iz tog perioda, tako da je ovo i muzički vremeplov, jer se neke pesme gotovo nigde više ne mogu čuti. Sve pesme se izvode uživo, uz pratnju klavira i gitare, kažu iz pozorišta.

Rezervacije karata mogu se obaviti pozivom na broj telefona 021/6915-336 ili putem mejla pozoristebecej@gmail.com.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име