Sa okruglog stola u Mileševu

 

Početkom naredne nedelje, u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“, koju organizuje Bečejsko udruženje mladih u saradnji sa lokalnom samoupravom, održaće se okrugli stolovi u Mesnim zajednicama Poljanice, Bačko Petrovo Selo i Radičević.

Okrugli sto u prostorijama MZ Poljanice zakazan je za ponedeljak, 9. novembar, od 18 sati, dok će u isto vreme narednog dana (10. novembra) meštani Bačkog Petrovog Sela razgovarati sa predsednikom opštine o svojim budžetskim prioritetima, a u sredu, 11. novembra, okrugli sto je zakazan u MZ Radičević, takođe od 18 sati.

Građani koji nisu u prilici da prisustvuju razgovorima mogu da predlože budžetske prioritete za narednu godinu putem ELEKTRONSKOG UPITNIKA do 12. novembra, navode organizatori. Predlozi sa najviše glasova naći će se na glasačkom listiću.

Ovog puta na raspalaganju je 50 miliona dinara, što je za pola manje u odnosu na prošlu godinu, a razlog tome je nepovoljna situacija sa korona virusom koja se odražava i na stanje u budžetu.

Do sada je održano pet okruglih stolova u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“, a kako su protekli, pogledajte u nastavku.

Okrugli sto u Bačkom Gradištu

Okrugli sto u I Mesnoj zajednici u Bečeju

Okrugli sto u II Mesnoj zajednici u Bečeju

Okrugli sto u III Mesnoj zajednici u Bečeju

Razgovor o budžetskim prioritetima sa meštanima MZ Mileševo

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име