Foto: Ribolovački savez Vojvodine DOO, Fejsbuk
Foto: Ribolovački savez Vojvodine DOO, Fejsbuk

Radnici Ribolovačkog saveza Vojvodine DOO su i prethodnih dana sprečavali nezakonit ribolov, a mreže iz Tise vađene su i kod Bečeja, u neposrednoj blizini Šlajza.

Prema informacijama koje su došle do portala MojBečej – nezakonit ribolov na Tisi u Bečeju tokom vanrednog stanja itekako je prisutan, a to potvrđuju i fotografije koje je preduzeće nadležno za, između ostalog, sprečavanje krađe ribljeg fonda, objavilo na društvenoj mreži Fejsbuk.

Uz fotografije akcije sa Tise, zahvaljujemo se svim poštenim pecarošima, ribolovcima i alasima, koji shvataju da je ova situacija donela i veliki pritisak na vode. Posla, u najmanju ruku ima duplo, prihodi su s druge strane pali, ali i sve ovo mora proći i tada želimo da nas vode sačekaju čak u boljem stanju nego kad je počela pandemija.
I zato još jednom, hvala svima koji se zajedno sa nama bore protiv ribokrađe, vaše pravovremene dojave nam znače više nego ikad, naveli su iz Ribolovačkog saveza Vojvodine DOO.

 

 

4 KOMENTARA

  1. Ono najvaznije nikad niko ne spominje a godinama se desava a to je da se zagadjuje i unistava riba na tone jer se otrovni otpad nekih fabrika kao sto je secerana pusta u kanal. Trzanje je veliki problem na Tisi. To je ono sto treba zabraniti pod hitno kao i kradju ribe. Lopovima treba odrediti visoku novcanu kaznu a i zatvorom ako treba.

  2. Ваде мреже па рибо чувари ухваћену рибу продају рибарницама!!!Свака част и није само то чак се и заплењени чамци продају и никоме ништа!!!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име