A 28 éves Marina Kovačevnek sürgősen pénzre van szüksége a további gyógykezeléshez

0
196

Polgártársunknak, Marina Kovačevnek váratlanul további gyógykezelésre van szüksége az Istambuli Sante Plus Hospital kórházban, ahol a részletes kivázsgálásokat követően újfent többhetes sugárkezelés vár rá.

A család arra kér minden jószándékú polgárt, hogy lehetőségeikhez mérten adományozzanak Marina további gyógykezelésére. A törökországi kórháznak már elutaltak 8.000 eurót, azonban április végéig további 16.000 euróra volna még szükség.

Marina Kovačevnél tavaly nyáron diagnosztizáltak agytumort. A műtét utáni hosszadalmas gyógykezelésekre azonban, a novemberben és decemberben szervezett jótékonysági akciókból befolyó összegek valamint a család tartalékai is elfogytak. Azok akik adományoznának, a pénzt Marina édesanyja, Svetlana Bošković folyószámlájára utalhatják. A bankszámlaszám a következő BANKA INTESA 160-270010.0006080-06.

 

Jótékonysági vásár Óbecsén Marináért

Az Óbecsei Ifjúsági Szervezet (BUM), 2018.április 21-én, szombaton jótékonysági vásárt szervez a város központjában a súlyosan beteg Marina Kovačev megsegítésére. Az érdekelt résztvevők a legkülönbözőbb árúikat illetve termékeiket értékesíthetik, melynek bevételét Marina Kovačev további gyógykezelésére ajánlhatják fel. Bővebb felvilágosításért hívják a 062/373-427-es, illetve a 063/544-321-es telefonszámot.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here