Óbecsén megkezték a Dositejev utca teljes felújítását. A munkálatokat 38 millió dinárral a Nagyberuházási Igazgatóság finanszírozza, a nem előre látott munkálatokra pedig az önkormányzat 15 millió dinárt biztosít a költsgévetésből.

A Dositejev utca kiszélesítése és teljes felújítása  mellett az önkormányzat a költségvetésben előrelátta a melegvíz hálózat kiépítését és az ivóvíz hálózat felújítását is, amely 15 millió dinárt tesz ki.

Dušan Hadnađev: Szép dolog, hogy végre erre is gondoltak, de nem ez az egyetlen utca, amelyet fel kellene újítani. Itt van közel a Zsilinszki Endre utca is, ahol a gyalogjárdák nagyon rossz állapotban vannak. De látszik a haladás, ami jó.

A Dositejev utca mellett hamarosan sor kerül a Csillag térnek nevezett útkereszteződés felújítására is, amelyet szintén a Nagyberuházási alap finanszíroz 25 millió dinárral.

-Ez egy olyan útkereszteződés, ahol öt út kersztezi egymást, és egyáltalán nem biztonságos. Elsősorban biztosnágossá szeretnénk tenni, majd esztétikailag is szeretnénk felújítani. Egy modern körfogalom lesz itt kiépítve, nyolcas alakban, ami megkönnyítené és biztosnágosabbá tenné a közlekedést – Dragan Tošić.

A polgármester elmondása szerint legkésőbb tavaszra folytatódik a Zöldfás utcán lévő gyalogjárdák felújítása is, amelyet 6 millió dinárral a Gazdasági Minisztérium, 8 millióval pedig az önkormányzat finanszíroz.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име