Biacsi Endre

A Tisza Automotive vállalatban kiemelt küldetésünkként tekintünk a környezetbarát szemlélet kialakítására, népszerűsítésére, illetve annak gyakorlati megvalósítására.

Számos apró, de jelentős környezetvédelmi lépést tettünk már annak érdekében, hogy tevékenységünk összhangban álljon a természettel – ilyen többek közt a dolgozóinkra, illetve környezetünkre gyakorolt káros hatások nélküli termelés, illetve a hulladék és göngyöleganyag szelektív gyűjtése –, és bár temérdek lépcsőfok áll még előttünk, hisszük, hogy együtt semmi sem lehetetlen.

2021 októberében újabb jelentős mérföldkőhöz értünk, mégpedig a károsanyag kibocsátás nélküli járművek alkatrészeinek gyártásában: immár mindhárom gyárcsarnokunkban, Zentán, Óbecsén és Nagykikindán is megkezdtük a BEV, azaz teljesen elektromos járművek részére történő kábelkorbács-gyártást.

A folyamatos fejlődés jegyében legfőbb célunk jelenleg, hogy növeljük a kapacitásunkat, illetve, hogy dinamikus csapatunkban új kollégákat is üdvözölhessünk!

Megéri jelentkezni!

Vállalatunkban nemrégiben bérkorrekcióra is sor került, melynek eredménye az 50.000 dináros kezdő fizetés.

Környezetvédelmi törekvéseink tükrében működési rendszerünket folyamatosan digitalizáljuk, így a jelentkezéseket is telefonon keresztül, illetve digitális formában fogadjuk. Hívd a 066/8200452-es telefonszámot, vagy töltsd ki jelentkezési lapunkat az alábbi linkre kattintva.

Minden kezdet nehéz.

Nem volt ez másképp a Tisza Automotive kábelkorbácsgyártó vállalat esetében sem, melynek első, zentai üzeme 2014-ben nyitotta meg kapuit, gyártócsarnokainak száma pedig az idő folyamán háromra növekedett – mára a környék legjelentősebb munkáltatójaként tartják számon, amely közel két és fél ezer dolgozónak nyújt hosszú távú megélhetést.

Évek tapasztalatai segítettek minket ahhoz, hogy a rendszer, amelyben dolgozunk, elérje a kívánt formáját. Folyamatosan fejlődtünk és fejlesztettünk úgy technikai felszerelés, mint tudásunk terén, továbbá egy nyitott gondolkodású, lendületes csapatot alakítottunk ki. A gyakori szóbeszéddel ellentétben a Tisza Automotive mára egy szerethető vállalat, ahol tisztességes munkakörülmények uralkodnak, a hangulat családias, a munkaterületek széles választéka pedig lehetővé teszi, hogy mindenki a számára megfelelő pozícióban helyezkedhessen el. Előfordul, hogy ez a törekvés valahol megbicsaklik, nem érvényesül, ezekben az esetekben a HR csapatunk reagál, megvizsgálja az adott helyzetet, problémát. Mindig az objektivitás és az igazságosság elvének tiszteletben tartása vezérel bennünket.

Az elégedett dolgozó a legjobb munkavállaló

A dolgozók átfogó képzésben részesülnek a munkába állás előtt, az új munkavállalók egyéni motivációját, illetve csapatba való beilleszkedését pedig mentorprogram támogatja, melynek keretein belül a leendőbeli kollégák gyorsabban és egyszerűbben válnak a szervezeti kultúra teljes értékű tagjaivá. Kezdetben mentorok kísérik figyelemmel a munkájukat, akik segítséget nyújtanak szakmai és általános kérdésekben egyaránt.

A cég fontos küldetéseként tekint a dolgozói elégedettség növelésére, melynek révén évente több alkalommal is sor kerül az elégedettség felmérésére, a dolgozói igények pedig helyet kapnak a stratégiai, illetve akciótervekben. Ezen felül számos program támogatja a munkavállalókat és minden dolgozónak lehetősége nyílik az előrehaladásra belső pályázatokon alapuló előléptetési rendszeren keresztül.

Találd meg a helyed!

Aki álláslehetőség után kutat, szeretettel várjuk csapatunkba! Leendőbeli dolgozóinkra kellemes környezet vár, amelyben minden adott a hosszú távú elhelyezkedéshez, továbbá a fejlődéshez és előrehaladáshoz. A munkafolyamat fizikailag nem megterhelő, a kollégák pedig mindig készen állnak arra, hogy segítő kezet nyújtsanak egymásnak. Bár mindnyájan különbözünk és teljesen természetes, hogy valakihez más típusú munkavégzés áll közelebb, egy próbát mindenképp megér. Aki szorgalmas, kommunikatív és jól tud csapatban működni, valószínűleg könnyedén megtalálja nálunk a helyét.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име