A fürdési idény sajnos nem az elvárások szerint alakul. Ahogy a fürdőzők, úgy a Sportközpont vezetői sem elégedettek az idei nyárral. 

Az óbecsei kültéri medence a felújítások miatt, június 15-én nyilt meg, valamennyivel  később mint a korábbi években. Az olimpiai medence körüli csempék nagyjából 5 millió dinárba kerültek, a medence alján lévők pedig még felújításra várnak.

A rendezett terület és a felújított medence ellenére, a rossz idő miatt az elmúlt időszakban nagyon kevés látogatója volt a fürdőnek.

Idén, újdonságként a medence területén nyitott könyvár is található, ahol különböző könyveket és napilapokat lehet kölcsönözni. A Népkönyvtár kihelyezett standja nagy siker, hiszen egy jó könyvvel vagy egy napilappal a kezünkben napozva, tovább fokozhatjuk a kellemes nyári nap élményét.

Ami a további beruházásokat illeti, a Sportközpont kivitelezőt alkalmaz a tetőszerkezet javítására. Ezek a munkálatok további 40 millió dinárba kerülnek.

Emlékeztetőül, a medencére idén 200 dinár a napi belépő. A családi 4 személyes csoportjegy 600 dinár, a 10 alkalmas belépő 1.500, a 18 alkalmas 2.200,  a 35 belépésre érvényes tömbjegy ára pedig 4.000 dinár. A gyermekek 7 éves korig ingyenesen használhatják a medencéket.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име