Bečej će u četvrtak biti domaćin zajedničke akcije Sportskog saveza Srbije i kompanije „Coca cola“ po imenu „Šta treniraš ?“, čiji je pokrovitelj Ministarstvo omladine i sporta, a podržava je republički Zavod za sport i medicinu sporta. Biće to svojevrsna prezentacija sporta u najvećoj potiskoj opštini, kako su je domaćini nazvali „Sajam sporta“.

-U pitanju je dvosatna akcija, od 11 do 13 sati, u sportskoj dvorani ovdašnjeg „hrama sportova“. Predviđena su 24 štanda na kojima će se predstaviti sportska aktivnost u našoj opštini. Cilj performansa je da se populariše sportska aktivnost od najmlađih u predškolskim ustanovama, preko školskog sporta do one u klubovima, a kao epilog očekujemo omasovljenje, naglašava u ime organizator današnjeg dešavanja u gradu kraj Tise predsednik Sportskog saveza u Bečeju Endre Hegediš.

Učesnike akcije „Šta treniraš?“ u Bečeju pozdraviće državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić, predesdnik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, koji je svojevremeno i sam bio deo bečejskog sporta, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Vladimir Batez i predstavnici lokalne samouprave prevođeni predsednikom opštine Vukom Radojevićem.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име