Poslednja utakmica sezone u okviru Treće lige „Sever” koja je u nedelju   (12. jun) odigrana na Gradskom fudbalskom stadionu u Bečeju završena je u korist Kluba američkog fudbala „Ajkule” iz Šapca.

Bečejske „Vidre” dočekalo je neprijatno iznenađenje na samo 35 sekundi do kraja utakmice kada Šapčani upisuju sedam poena. Krajnji rezultat je 13:14 za „Ajkule”.

Sjajna predstava na ovom terenu, u smislu dobrog fudbala. Imali smo prednost, ali smo, nažalost, u poslednjih 35 sekundi smo sami sebe pobedili, rekao nam je Gordan Ličanin iz KAF „Vidre”.

Poraz nije težak rezultatski koliko je težak emotivno, fizički, iskren je igrač „Vidri” Vanja Ivošević iz Novog Kneževca. Nedostak saigrača osetan je bio tokom celog meča.

Iako nisu imali sportske sreće tokom debitantske sezone, „Vidre” ne odustaju. Druga utakmica odigrana na domaćem terenu, kojom je ujedno sezona zaokružena, i kojom Bečejci nisu uspeli da obraduju brojnu publiku, podstrek je za dalji rad.

Iako nemamo nijednu pobedu, kao početnici, mi smo zadovoljni. Iza nas je vredan rad. Očekujemo bolje rezulate posle pause koja nam predstoji, naveo je Nikola Prkosovački.

Ličanin dodaje da bi od nove sezone moglo više pažnje da se usmeri na mlađe, tako da „Vidre” razmišljaju i o seniorskoj ekipi i podmlatku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име