Klub američkog fudbala GTC Vianor Vidre iz Bečeja prošle je sedmice počeo pripreme za novu sezonu. Vest da je osamnaestogodišnji Bečejac Nikola Prkosovački postao član juniorske reprezentacije obradovala je njegove saigrače i nagoveštava sve bolje rezultate kluba sa Tise.

Ako se po jutru dan poznaje, Vidre očekuje dobra sezona, a cilj je plasman u viši rang od trenutnog, a to je Treća liga Srbije, kaže potpredsednik kluba Gordan Ličanin.

Ponosni smo što su Vidre došle do svog prvog reprezentativca, koji je definitvno najava kako boljih rezultata kluba, tako i kvalitetnog rada u minuloj sezoni, kaže Ličanin.

Prkosovački nije prisustvovao subotnjem treningu, jer je usled nedostatka igrača, na pozajmici kod juniorske ekipe Divljih pasa iz Novog Sada, dok u Bečeju igra za prvi tim. S druge strane, nova sezona donela je Bečejcima i nove članove.

Ilija Čiplić je jedan od njih. Kaže da ima potrebu da nauči nešto novo, ali da bi valjalo ipak češće trenirati, jer dva dana vikendom nije dovoljno.

Vidre od ove sezone rade i sa podmlatkom. Zadovoljni su time što su dobili termine u fiskulturnoj sali OŠ „Sever Đurkić”, pa mogućnost za trening po krovom daje još šansi za razvoj i rezultate kluba.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име