Ha az oktatásba fektetünk, akkor a jövőbe fektetünk. Minden dinár amely az oktatási rendszerre irányul, többszörösen térül meg – ezzel a mottóval búcsúztatták tegnap a generáció legjobbjait.

Az óbecsei Gimnázium kedden szervezte meg a már hagyományossá vált rendezvényt, amelyben ünnepélyes keretek között búcsúztatják Óbecse négy középiskola végzős diákjait.

Az iskolák igazgatói és a helyi önkrmányzat képvielői egyhangúlag arra emlékeztettek, hogy az óbecsei középiskolákban színvolanas oktatás folyik, melyet a szakminisztérium bizottsága is magas osztályzatokkal értékelt.

Az generáció legjobbjai többekközött lap-topot kaptak ajándékba. A Gimnáziumban Solymosi Kornél, a Közgazdasági-Kereskedelmi iskolában Katona Bernadett, a Műszaki iskolában Stojkov Luka, míg a Bratstvo iskolában Tamara Nićin lett a generáció diákja.
Örömünkre Korlél és Bernadett is nyilatkozott.

 

Óbecse község területén összesen 27 diák vehette át a legjobbaknak járó VUK-diplomát. Ebből 24-en a gimnázium tanulói voltak, ketten a Közgazdasági Kereskedelmi iskola tanulói, egy pedig a Műszaki iskola diákja.

 

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име