Apartman ANA nalazi se u strogom centru grada, na adresi Uroša Predića 3 u Bečeju. Pruža gostima sve mogućnosti za ugodan boravak, kao i  pogled na grad.

Objekat nudi smeštaj za četiri osobe i sadrži odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevnu sobu sa mnogo prirodnog svetla, udobnu ugaonu garnituru, TV sa mnoštvom digitalnih kanala, wi-fi, klima uređaj, kuhinju sa kompletnom opremom za pripremu obroka po želji, kupatilo sa tuš kabinom i svom pratećom opremom za goste, kao i terasu sa pogledom na reku.

U blizini apartmana Ana su sva neophodna mesta za normalan boravak. Šetnja do reke Tise je predlog za laganu šetnju. U blizini su restorani, kafici i predivna poslastičarnica Žerbo. Gosti koji imaju sopstveni prevoz mogu posetiti dvorac Bogdana Dunđerskog (Fantast) koji je simbol grada. Udaljen je 12 kilometara od Bečeja prema Bačkoj Topoli. Stanovnici su prijatni i spremni za saradnju.

Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 90 kilometara od apartmana. Usluga prevoza od/do aerodroma je dostupna uz doplatu.

Lokacija idealan za šetnju, posebno za one koji vole prirodu, manju gužvu i opuštenu atmosferu.

Za dodatne informacije posetite nas na  Booking-u.

Za dodatne informacije kontaktirati vlasnika putem telefonskog poziva ili Vibera na broj  0648713415

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име