STIHL katalog sa sveobuhvatnim informacijama će vam pomoći da pronađete ono što tražite o svakom proizvodu. Firma Arma-agro je za vas pripremila stihl jesenju akciju koja traje od 21. septembra do 20. oktobra. U nastavku pogledajte aktuelni akcijski katalog.

Proizvode STIHL mašina koje su sinonim za kvalitet i vrhunsku tehnologiju možete pogledati na dve lokacije, u Bačkom Gradištu i u Temerinu. Pored servisa za Sthil uređaje, možemo da Vam ponudimo rezervne delove i servisiranje drugih brendova iz grupe mašina za šumarstvo, održavanje travnjaka i baštenski program.

Sedište, servis i prodaja
Ogranak BAČKO GRADIŠTE
Narodnooslobodilačke vojske 3

STIHL Prodavnica
Ogranak TEMERIN
Nikole Pašića 49

ARMA-AGRO DOO je osnovan 2009. godine sa sedištem u Temerinu.

Osnovna delatnost firme je servis i prodaja rezervnih delova marke Fendt. Čast nam je i zadovoljstvo što smo ovlašćeni za servis Fendt i Massey Ferguson mašina, traktora i kombajna, za koje možemo da obezbedimo originalne i kvalitetne zamenske rezervne delove. Takođe, bavimo se održavanjem i servisiranjem Deutz Fahr i Claas traktora i kombajna, u ponudi imamo kako originalne tako i kvalitetne zamenske rezervne delove.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo sve zahteve našim stručnim radom. Ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija, naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju. Posedujemo ogromno iskustvo u poslu i ponosni smo na veliki broj zadovoljnih klijenata.

Potreban Vam je kvalitetan i proveren servis Fendt i Massey mašina? Posetite nas!

ARMA-AGRO DOO

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име