Auto škola Delta Kodeks je nova škola koja je osnovana 8. marta 2021. godine. Trenutno vrši obuku kanidata za B kategoriju. 
Mi u auto školi Delta Kodeks znamo da je novac danas veoma skup i da ga treba pametno iskoristiti. Zato smo vam omogućili polaganje vozačkog ispita po najpovoljnijim cenama u gradu. Delta Kodeks ulaže u svoje profesionalno osoblje edukujući ga i prateći nove trendove na tržištu kako bi usluga za vas ostala na visokom nivou.
Vlasnik i direktor diplomirani inženjer saobraćaja Dejan Bugarski navodi: „Naša misija je da se pobrinemo da postanete sigurni, uspešni i vešti vozači. Da bismo to postigli, za praktičnu obuku koristimo se vozilima različitih klasa kao i odlično opremljenom prostorijom za teorijsku obuku, naprednom tehnologijom i savremenim saznanjima. Predavači i instruktori će strpljivo i sa razumevanjem prolaziti sa vama kroz veliki broj stvarnih i simuliranih saobraćajnih situacija kako biste unapredjivali vaše znanje i veštine.“
Radujemo se svim budućim uspesima naših kandidata. 90% kandidata je upisano po vašoj preporuci. Hvala na ukazanom poverenju.
U cilju da budemo što pristupačniji, teorijsku obuku uskoro vršimo na još jednoj lokaciji. Poseti nas i uveri se i ti da je kvalitet naš sinonim.

Polaznici auto škole Delta Kodeks ističu najveće pohvale, pozitivna iskustva, stručnost predavača. Za predstavnike škole kažu da su maksimalno korektni, izlaze u susret, prijatna atmosfera, moderan pristup nastavi.
Takođe smo od jedne polanice čuli da je sama odlučila da poverenje pokloni baš ovoj auto školi. Malo je vremena potrebno da se vidi koliki trud, rad i posvećenost se ulaže. Kvalitet predavanja odličan, mnogo pažnje se posvećuje zaista bitnim stvarima odnosno praktično primenljivim i korisnim savetima kao i bezbednosti i odgovornom ponašanju u saobraćaju.

Auto škola Delta Kodeks
Miloša Crnjanskog 92a, Bečej
060/0661033

centarobukedelta@gmail.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име