Fotografija dvogodišnjeg Nemanje Klajića iz Bačkog Gradišta na kojoj je sa biglovima iz porodične odgajivačnice, oduševila je mnoge širom sveta. Nemanja raste uz Bebu, Lili, Luksa i Megi, a jedan interesantan momenat njihovog druženja ovekovečili su roditelji Gordana i Dejan.

 

 

Fotografiju su postavili na društvenu mrežu Fejsbuk i u samo nekoliko trenutaka dečaka iz Bačkog Gradišta sa biglovima upoznaje region, a posle postaje popularan i mnogo dalje. Nakon što su to učinile popularne stranice na društvenoj mreži Fejsbuk (Radio One Lebanon, Antena Zagreb, Bijeljina, I love my Beagle), Klajići su se nedavno pojavili i u časopisu „ZOV”. Ni Dejvid Koverdejl frotmen čuvene grupe Whitesnake nije odoleo, podelio je fotografiju sa fanovima putem Fejsbuka.

Nemanjin otac Dejan Klajić, vlasnik odgajivačnice „Ready for a Party”, nada se da će ga sin u budućnosti zameniti, budući da od rođenja pokazuje veliko interesovanje za pse. Na svoju prvu izložbu mlađi Klajić je otišao sa samo četiri meseca, i do sada je bio na velikom broju, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Iako ima samo dve godine, ne plaši se pasa, bili oni mali ili veliki, pa se pored biglova često druži i sa kavalierima Arčijem i Lizom, stafordima, pa čak i dogama.

Klajići i danas, mesecima nakon prve objavljene fotografije, dobijaju poruke i pozive poznanika i prijatelja. Nemanja se bezbrižno igra sa svojim četvoronožnim prijateljima. I to je ovekovečeno fotografijama za neka nova, duga sećanja.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име