Mladi iz Bačkog Petrovog Sela ovih su dana okupljeni oko rukometnog stadiona. Prvo su uredili tribine, a sada održavaju rukometne treninge. Kažu da su iznenadili brojem devojčica, uzrasta 14, 15 i 16 godina, koje su možda i najviše zainteresovane za ovaj ekipni sport.

Prvi treninzi su odrađeni, biće ih tokom leta još, a sve u cilju da se rukomet na velika vrata vrati u najveće naseljene mesto bečejske opštine. Pored toga da meštani imaju mogućnost bavljena sportom, namera je i da se oforme ekipe svih uzrasta, pa da se tako na seoskom stadionu oko rukomente lopte okupe i muškarci i žene. Za sada je sve na nivou rekreacije, ali, i pored toga, sa polaznicima rade rukometni trener i studenti sporta. Oni koju žele da igraju rukomet, a do sada se nisu prijavili, mogu za više informacija da pozovu 063/899-04-97, ili da se interesuju preko društvene mreže „fejsbuk” https://www.facebook.com/groups/497990720282348/. Naredni trening momke očekuju u utorak 30. jula od 18 sati, dok će dame dan ranije imati sportski sastanak na rukometnom igralištu.

Osvežen stadion

Nedavno je mesni rukometni station osvežen, pa ljubitelji sporta u nadmetanjima mogu da uživaju sa uređenih tribina. Pored toga, okrečeni su i zidovi oko i unutar igrališta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име