O radovima na prvoj fazi vodozahvata i napriključnom cevovodu u Bačkom Petrovom Selu razgovarali su sinoć (24. april) sa meštanima direktor Uprave kapitalna ulaganja Vojvodine Nebojša Malenković, pokrajinski sekretar Miroslav Vasin i odbornici Demokratske stranke Slobodan Zlokolica i Budislav Medurić. Žiteljima Bačkog Petrovog Sela rečeno je da će pomenuti radovi početi krajem jula ili početkom jula, a da pijaću vodu mogu da očekuju do 15. decembra.

 

 

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine dodelila je sredstva za realizaciju projekata u Bačkom Petrovom Selu kojima bi trebalo da budu rešeni decenijski problemi u tom naseljenom mestu opštine Bečej. Opredeljena su sredstva za izgradnju saobraćajnice u Rečo ulici u iznosu od 1.573.253dinara i za prvu fazu vodozahvata i priklјučnog cevovoda u naselјu, 46.828.413 dinara.

Podsetimo, vodosnabdevanje u najvećem potiskom selu 2010. godine preuzelo je Javno preduzeće „Vodokanal”. Od tada, JP je izbušilo dva bunara sa „belom” vodom, ali niti jedan nije stavljen u upotrebu.

 

Nije pretkampanja

Učesnici sinoćnje tribine u svečanoj sali Mesne zajednice 8. oktobar istakli su nekoliko puta tokom svojih izlaganja da dolazak nije aktivnost u vezi sa stranačkom kampanjom.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име